На Волині обласне управління водних ресурсів очолив Ростислав Кравчук

На Волині обласне управління водних ресурсів очолив Ростислав Кравчук

19.02.13 18:30 0 1390
Волинське обласне управління водних ресурсів отримало нового керівника. Ним став Ростислав Кравчук. під час оперативної наради його представив голова облдержадміністрації Борис Клімчук.

До роботи на новій посаді Ростислав Кравчук приступив 14 лютого 2013 року. За освітою він - професійний водник. До призначення на посаду працював першим заступником начальника обласного управління водних ресурсів.

Біографічна довідка: Кравчук Ростислав Сергійович народився 2 січня 1956 року в селі Баківці Луцького району. У 1984 році закінчив Український ордена Дружби народів інститут інженерів водного господарства за спеціальністю гідромеліорація. Трудову діяльність розпочав електрозварювальником на Луцькому автомобільному заводі. З 1991 року на різних посадах працював у Волинській філії інституту «Укрдіпроводгосп». Пізніше – ведучим інженером орендного підприємства «Волиньводпроект» Міністерства меліорації. З 2002 року – провідний інженер відділу комплексного використання водних ресурсів і екології Волинського облводгоспу Держводгоспу України. У травні 2011 року призначений першим заступником начальника обласного управління водних ресурсів - начальником відділу експлуатації водогосподарських об’єктів Волинського облводгоспу Держводгоспу України.

 

Про це повідомили у прес-службі прокуратури Волинської облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Рівненщині мешканці ...
Наступна новина: Із слухачами ...

КОМЕНТАРІ