Борис Клімчук: Захист конституційних прав дітей – ознака цивілізованого суспільства

Борис Клімчук: Захист конституційних прав дітей – ознака цивілізованого суспільства

19.02.13 19:05 0 1296
Захист конституційних прав дітей – ознака цивілізованого суспільства, - наголосив голова облдержадміністрації Борис Клімчук на оперативній нараді, вкотре порушуючи питання захисту прав дітей в області.

Нагадаємо, протягом січня-лютого в усіх районах заступники голови облдержадміністрації Олександр Курилюк та Сергій Ющак провели спільні наради за участі соціальних інспекторів, директорів шкіл, представників профільних служб та органів внутрішніх справ. Головна мета – розробка єдиної стратегії у роботі з неблагополучними сім’ями та дітьми із групи ризику.

Як повідомив Борис Клімчук, найкраща ситуація нині у Володимир-Волинському, Горохівському, Локачинському районах та містах Луцьку та Нововолинську. Покращити ж спільну роботу служб вкрай необхідно у Ківерцівському, Любешівському районах та у м. Володимир-Волинський.

Борис Клімчук дав завдання проаналізувати результати роботи цих нарад, за висновками провести підсумкові наради щодо захисту прав дітей наприкінці травня. «Це питання - у полі зору особливої уваги Президента України Віктора Януковича, а головною функцією місцевої влади є контроль за дотриманням та запобіганням порушенню прав волинських дітей», - наголосив він.

«Важливо одне – постійно працювати з неблагополучними дітьми та родинами. Завдання усіх відповідальних служб – активізувати вплив держави на сім’ю, особливо там, де батьки не виконують свій основний обов’язок – не займаються вихованням нащадків», - підкреслив голова облдержадміністрації Борис Клімчук.

 

Прес-служба облдержадміністрації

 

 
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Із слухачами ...
Наступна новина: Теребовлянський район: ...

КОМЕНТАРІ