Івано-Франківськ відвідали представники міжнародної рейтингової компанії "Standard & Poor's"

Івано-Франківськ відвідали представники міжнародної рейтингової компанії "Standard & Poor's"

19.02.13 10:35 0 1025
13 лютого 2013 року, в рамках проведення процедури оновлення кредитного рейтингу Івано-Франківська, місто відвідали представники московського представництва міжнародної рейтингової компанії " Standard & Poor's" директор групи регіональні і муніципальні фінанси Борис Копейкін та старший аналітик групи регіональні і муніципальні фінанси Карен Вартапетов.

На зустрічах з секретарем міської ради М.Вітенком, начальником управління економічного та інтеграційного розвитку Б.Біликом, представниками фінансового управління, департаменту комунального господарства, транспорту та зв’язку обговорювались питання системи управління і взаємовідносин між виконавчим комітетом та міською радою, стратегічного розвитку міста Івано-Франківська, проблеми соціально-економічного розвитку міста, фінансової політики міської влади, а також питання діяльності комунальних підприємств міста.

За результатами зустрічей та після опрацювання всіх матеріалів компанією "Standard & Poor' s" буде прийнято відповідне рішення про оновлення кредитного рейтингу Іван-Франківська.

Нагадаємо, що в березні 2012 року міжнародним рейтинговим агентством "Standard & Poor's" в процесі оновлення кредитного рейтингу місту Івано-Франківську підвищено рейтинг по міжнародній шкалі з "В-" до "В" із прогнозом "Стабільний" та по національній шкалі - з " uaBBB" до "uaА-". Однак, 10 грудня 2012 року у зв’язку із зниженням кредитного рейтингу України було змінено прогноз рейтингу м.Івано-Франківська, м.Дніпропетровська та Автономної Республіки Крим на "негативний".

Наступна > Відеогалерея Влада міста...

Про це повідомили у Івано-Франківській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Надходження до бюджету ...
Наступна новина: Польсько-українська ...

КОМЕНТАРІ