На Рівненщині  У Рівному у ніч усіх закоханих двоє молодиків обкрадали автомобілі рівнян

На Рівненщині У Рівному у ніч усіх закоханих двоє молодиків обкрадали автомобілі рівнян

19.02.13 18:25 0 1026
У ніч на 14 лютого двоє хлопців намагались, мабуть, заробити на подарунки для своїх супутниць, зламуючи замки чужих автівок. Проникли до п’ятьох автомобілів, нічого не викрали, проте попалися правоохоронцям до рук.

Лише двоє потерпілих рівнян звернулося до Рівненського міського відділу міліції з письмовими заявами з приводу незаконних дій цих двох незваних нічних гостей.

Опівночі 23-річний рівнянин почув звук сигналізації свого автомобіля та з вікна помітив двох чоловіків у темному одязі, які вже йшли від припаркованої автівки. Однак йому пощастило, бо нічого цінного в транспорті не було і зловмисникам нічого не залишалось як піти ні з чим.

Вже за годину після цього хлопці знайшли інший об’єкт для своїх посягань. Зламали ножицями дверцята авто, але й тут вони нічим не поживились. Сигналізація, яка спрацювала, розбудила 32-річного Руслана. На вулиці він побачив двох, які чимчикували від його ЗАЗа. Прослідкувавши за незнайомцями, чоловік зателефонував до міліції. Не підозрюючи нічого, молоді хлопці ще й попросили у чоловіка цигарку і вже після прибуття правоохоронців потерпілий вказав на двох зловмисників, які проникли до його машини.

— Рівненським міським відділом міліції у двох випадках розпочато кримінальні провадження за частиною 1 статті 185 Кримінального кодексу України (Крадіжка), триває слідство, — коментує тимчасово виконуючий обов’язки начальника Рівненського міського відділу міліції Микола Павленко.

У подальшому 18-річним безробітним рівнянам Дмитру та Івану за свою жагу до чужого як мінімум доведеться сплатити штраф або відбути строк покарання до трьох років позбавлення волі.

Юлія ЗІНЕВИЧ, Рівненський МВ УМВС
За повідомленням УМВС України у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопільщині ...
Наступна новина: На Рівненщині мешканці ...

КОМЕНТАРІ