На Рівненщині чоловік вбив односельчанина, який зваблював його дружину

На Рівненщині чоловік вбив односельчанина, який зваблював його дружину

19.02.13 20:45 0 1077
У Корецькому районі 57-річний раніше судимий чоловік вбив 66-річного сусіда, якого приревнував до своєї дружини.

У кожної релігії є заповіді, а точніше застороги щодо непорушення моральних цінностей. Християнство вчить: не чини перелюбу. І якби люди дотримувались цієї та інших заповідей, то і горя не знали б, а так сама лише біда. Ось і 16 лютого 2013 року в чергову частину Корецького РВ УМВС надійшло тривожне повідомлення про те, що житель с. Забара Корецького району на ґрунті ревнощів, що виникли через сімейну зраду дружини, наніс кухонним ножем проникаюче поранення мешканцю того ж села, що призвело до смерті останнього.

Зі слів затриманого, він неодноразово був свідком зради своєї дружини.

– Скільки я просив: “Надю, схаменись, одумайся. 35 років разом прожили, навіщо це тобі?”, – розповідає в розпачі чоловік. – А вона все за своє. Тільки я від’їду, як вони зась – і вже разом. Що й казати, таку дурницю втнув – вбив людину. Тепер діти та онуки казатимуть, що дід – вбивця. А я ж не хотів цього робити, – бідкається затриманий.

Провину чоловік визнав і про скоєне шкодує.

За даним фактом Корецьким РВ УМВС України в Рівненській області розпочато кримінальне провадження за статтею 115 КК України (Умисне вбивство). Санкція статті передбачає покарання у вигляді від семи до п'ятнадцяти років ув’язнення.

Ганна ДАНИШ, Корецький РВ УМВС
За повідомленням УМВС України у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Тернопіль: працівники ...
Наступна новина: Шумський район: працівники ...

КОМЕНТАРІ