Польсько-українська туристична палата зустрілась з туристичним активом Львівщини

Польсько-українська туристична палата зустрілась з туристичним активом Львівщини

19.02.13 10:36 0 1027
15 лютого в приміщенні Генерального Консульства Республіки Польща у Львові відбулась зустріч Польсько-української туристичної палати із українськими та польськими туристичними підприємствами. Участь в даному заході також взяли представники департаменту міжнародного співробітництва та туризму Львівської облдержадміністрації.

Під час зустрічі радник-міністр, керівник відділу сприяння торгівлі та інвестиціям Посольства Республіки Польща в Україні Анджей Грабовський презентував для присутніх польсько-український товарообіг.

З діяльністю туристичної палати, що виникла як нова платформа співпраці в галузі туризму на основі досвіду «ЄВРО 2012», учасників зустрічі також ознайомив голова Польсько-української туристичної палати Іренеуш Дерек. За його словами, місією туристичної палати є створення компетентної, галузевої польсько-української громадської організації в сфері туризму, членом якої може стати будь-яке підприємство чи підприємець незалежно від форми власності, який працює у сфері туризму Польщі або України не менше 2 років.

Як повідомив голова Польської Туристичної Організації Влодзімеж Щурек, на 2013 – 2014 роки Україна для Польщі визначена пріоритетним напрямком, що передбачає значну фінансову підтримку розвитку польсько-української співпраці. Він розповів, що у 2013 році заплановано ряд заходів на території України, зокрема, проведення у вересні Фестивалю партнерств в рамках Днів польської культури у Львові.

Також в рамках даної зустрічі голова ради Польсько-української туристичної палати Ян Корсак презентував новий продукт, призначений для українських туристів – аплікацію «TRAVEL TIME POLAND» для планшетів iPAD, iPOD TOUCH, за допомогою якої можна буде зарезервувати повний комплект туристичних послуг у Польщі. Даний додаток, а також всі описи туристичних пакетів доступні для користувачів українською та польською мовами, в майбутньому заплановано зробити їх доступними також російською та англійською мовами. «Україна ? наш перший партнер», – наголосив Ян Корсак.

Під час заходу відбувся розіграш призів від польських туристичних та готельних підприємств шляхом випадкового вибору бізнес-карток учасників зустрічі.

Після завершення усіх презентацій у неформальній атмосфері присутні мали можливість налагодити нові ділові контакти, обмінятись досвідом і новинами туристичної індустрії.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Волині за втручання ...

КОМЕНТАРІ