Михайло Костюк: Сподіваюсь, що депутати Львівської обласної ради схвалять проект рішення Львівської ОДА щодо фінансування проміжних виборів

Михайло Костюк: Сподіваюсь, що депутати Львівської обласної ради схвалять проект рішення Львівської ОДА щодо фінансування проміжних виборів

19.02.13 12:10 0 1061
Львівська обласна державна адміністрація у межах своїх повноважень зробила усе можливе для проведення проміжних виборів до Львівської обласної ради та для належного фінансування усіх заходів, що із ними пов’язані.

Про це повідомив голова Львівської облдержадміністрації Михайло Костюк.

За його словами, Львівська обласна державна адміністрація завжди виступає за проведення чесних та прозорих виборів із метою забезпечення конституційних прав громадян на вибори своїх представників у органах місцевого самоврядування Львівської області.

Відтак, наголошує Михайло Костюк, усіма відповідальними за цей процес працівниками Львівської облдержадміністрації докладено максимум зусиль задля забезпечення демократичного процесу у області та збереження позитивного іміджу краю, що шанує українське законодавство та конституційне право громадян на вибори.

Михайло Костюк нагадав, що Львівською облдержадміністрацією підготовлено проект рішення про виділення 7 млн. 86 тис. грн. на реалізацію заходів, пов’язаних з проведенням проміжних виборів депутатів, за рахунок вільних залишків бюджетних коштів, що утворилися за результатами виконання обласного бюджету за 2012 рік.

1 лютого цей проект рішення був переданим на розгляд чергової сесії Львівської обласної ради, а 13 лютого його підтримала постійна депутатська комісія з питань бюджету, соціального економічного розвитку та комунальної власності Львівської обласної ради.

«Висловлюю сподівання, що завтра, 19 лютого, під час засідання XXIII сесії Львівської обласної ради депутати приділять належну увагу розгляду даного питання і приймуть позитивне рішення за проект рішення Львівської обласної державної адміністрації про фінансування для проведення усіх заходів, пов’язаних із проведенням проміжних виборів депутатів Львівської обласної ради у одномандатних виборчих округах та заради дотримання демократичних цінностей на Львівщині», – підсумував голова Львівської ОДА Михайло Костюк.

Нагадаємо, що згідно із постановою Львівської обласної виборчої комісії від 7 лютого 2013 року № 43, проміжні вибори депутатів до Львівської обласної ради відбудуться 7 квітня 2013 року.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Володимир-Волинська ...
Наступна новина: На «Закоханій Буковині» ...

КОМЕНТАРІ