На Львівщині щойно познайомившись зі шахраєм, чоловік залишився без засобу зв’язку

На Львівщині щойно познайомившись зі шахраєм, чоловік залишився без засобу зв’язку

19.02.13 13:06 0 1121
Не відбувши покарання за крадіжки, 25-річний затятий крадій наважився на шахрайство. Невиправний житель міста Стебник Дрогобицького району навіть не дочекався вироку суду, узявшись за старе.

У листопаді 2012 року тиняючись без діла, молодик помітив на лавці чоловіка, який безтурботно відпочивав. Зловмисник підійшов до незнайомця, привітався і присів поряд. Слово за словом - чоловіки познайомились. Зловмисник одразу помітив у свого співрозмовника дорогий мобільний телефон. Залишалось тільки у якийсь спосіб його виманити.

Незнайомець не тутешній, в місцевості не орієнтувався, лиходій помітив це одразу і зрозумів, що дезорієнтацією чоловіка можна скористатися. Зловмисник запропонував своєму співрозмовникові прогулятися і скоштувати домашнього вина, яке нібито власноручно приготував його давній товариш.

Не підозрюючи нічого злого, чоловік погодився. Вдвох вони прийшли у двір і зупинились біля одного з поїздів. Лиходій ненароком «пригадав», що залишив свій мобільний телефон вдома і попросив зателефонувати з мобільного свого товариша. Чоловік охоче погодився і запропонував свій телефон.

Зловмисник вдавав, що розмовляє з товаришем по телефону, домовляючись про зустріч. У той час довірливий чоловік присів і затягнувся сигаретою, не звертаючи уваги на свого новоспеченого друга. Зловмисник непомітно зайшов в під’їзд будинку, чоловік терпляче очікував, не підозрюючи, що даний під’їзд є прохідним.

Викрадений телефон зловмисник здав у ломбард, а отримані кошти потратив на власні потреби. В ході проведення оперативно-розшукових дій правоохоронці встановили особу, а згодом затримали зловмисника.

Слідчі Дрогобицького міського відділу міліції притягнули особу до відповідальності за частиною 2 статті 190 Кримінального кодексу України (шахрайство).

Про це повідомили у ВЗГ ГУ МВС України у Львівській області

(за матеріалами Наталії Постойко, Дрогобицький МВ)
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Волинська область: на ...

КОМЕНТАРІ