Родина художників з Кам`янця-Подільського представила чернівчанам пейзажі Поділля

Родина художників з Кам`янця-Подільського представила чернівчанам пейзажі Поділля

19.02.13 08:40 0 1231
У Центрі культури «Вернісаж» відкрилася виставка художників Олександра та Іванни Брензей з Кам`янця-Подільського. Митці представили відвідувачам експозиції пейзажі Поділля, натюрморти та портрети.

Олександр Брензей захоплений пейзажним жанром, адже художник живе і творить у подільському краї. У своїх полотнах він розкриває невичерпність образних можливостей, які притаманні природі, багатство її смислових, чуттєвих та настроєвих станів.

Саме в пейзажі особливо виявляється манера художника, найбільш чітко простежуються мистецькі уподобання. Іванна Брензей удосконалює художню майстерність, в її творчому доробку портрети друзів, пейзажі Поділля, натюрморти.

Виставка триватиме до 3 березня 2013 року.

Довідково:

Олександр Брензей народився у 1951 році на Поділлі. Навчався в Одеському державному педагогічному інституті на художньо-графічному факультеті. З 1972 року викладає у Кам`янець-Подільській міській дитячій художній школі. Олександр Брензей – педагог, художник-аквареліст, який послідовно створює власний мистецький простір в жанрі пейзажу, шукаючи свої художні змісти та засоби виразності.

В Кам`янець-Подільському, в 1992 році народилася Іванна Брензей, донька художника. Вона осягала закони образотворчого мистецтва в батьківській майстерні та міській дитячій художній школі. В теперішній час навчається на факультеті реставрації творів образотворчого мистецтва у Кам`янець-Подільському національному університеті ім. І. Огієнка.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)
Попередня новина: У Житомирі нерадивих ...
Наступна новина: У Львові на торфополі ...

КОМЕНТАРІ