Тячівський район: унаслідок пожежі один Mercedes згорів, інший вдалося врятувати вогнеборцям

Тячівський район: унаслідок пожежі один Mercedes згорів, інший вдалося врятувати вогнеборцям

19.02.13 08:56 0 1398
17 лютого о 15:44 до рятувальників Тячівщини надійшло повідомлення про пожежу в гаражі одного з дворогосподарств, що в смт Дубове на вулиці Чапаєва. Сповістив про загорання водій автомобіля, який, проїжджаючи вулицею, побачив клуби диму, що виривались з гаражного приміщення назовні.

На час прибуття вогнеборців, полум’я вже встигло взяти в полон мікроавтобус Mercedes-Benz Sprinter, який знаходився в гаражі. Тому часу на роздуми у рятувальників було обмаль, адже в даній будівлі знаходився ще один мікроавтобус тієї ж марки, і вогонь міг перекинутись на нього та житловий будинок господарів.

Майже дві години рятувальники державного пожежно-рятувального поста №2 смт Дубове та місцевої пожежної команди с. Нересниця боролися з вогняною стихією. І хоча врятувати від остаточного знищення перший Mercedes-Benz Sprinter вже не було можливості, другий автомобіль залишився майже неушкодженим (унаслідок пожежі у нього лише закопчено верхню частину кузова). Також стихією були пошкоджені: перекриття гаражного приміщення та наявні там інструмент і майно.

Ймовірніше за все загорання виникло через коротке замкнення електропроводки в мікроавтобусі Mercedes-Benz Sprinter.

Остаточна причина пожежі та збитки встановлюються.

У ДСНС України у Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Прокурор області провів ...
Наступна новина: Золочів: від отруєння ...

КОМЕНТАРІ