На Рівненщині мешканці Квасилова пікетуватимуть ПАТ

На Рівненщині мешканці Квасилова пікетуватимуть ПАТ "Рівнесільмаш"

19.02.13 18:29 0 1295
20 лютого 2013 року о 12:00 відбудеться пікетування ПАТ "Рівнесільмаш" у селищі Квасилів (вул. Індустріальна, 6). Квасилівчани та члени ініціативних груп з оптимізації роботи електропостачання та теплопостачання селища за підтримки Рівненської районної організації ВО "Свобода". Про це повідомиоа прес-служба Рівненської обласної організації ВО "Свобода"

Дмитро Сільман, організатор заходу повідомив що "протягом останніх двох років створюються нові робочі комісії при держ.адміністраціях, але справа по модернізації електрогосподарства не рухається. Ніхто не бере на себе відповідальність по усуненню причин аварійності, внаслідок потерпає громада: навантаження на мережі щороку зростає, в Квасилові немає централізованого постачання гарячої води, люди використовують бойлери, багато хто має автономне опалення на електриці, багато хто хотів би мати таку можливість. Але наразі існує ризик бути без світла, без опалення, без гарячої води. Неможливо виконати елементарні заходи особистої гігієни. Я вже мовчу про порушення прав споживачів та постійно виникаючу аварійну ситуацію".

Довідка: електрогосподарство селища, що забезпечує майже весь житловий фонд та об'єкти соціального побуту, належать ПАТ "Рівнесільмаш". Наразі на території підприємства перебуває його іноземний власник, до якого збираються апелювати пікетувальники.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Волині обласне ...

КОМЕНТАРІ