В Луцьку відбулося засідання постійної комісії з питань комунального майна та приватизації

В Луцьку відбулося засідання постійної комісії з питань комунального майна та приватизації

20.02.13 08:12 0 1055
27 лютого відбудеться 38-ма сесія міської ради. Нині ж депутатам розпочали роботу у складі постійних комісій, на яких попередньо обговорюватимуть питання, що вноситься на розгляд сесію.

Зокрема, відбулося засідання постійної комісії з питань комунального майна та приватизації. Участь у її роботі взяли депутати Артур Василевський, Тарас Бас, Ірина Комлик, Юрій Мишко, Олександр Плісецький.

Заступник директора КП «АвтоПаркСервіс» Тарас Бас запропонував внести до порядку денного сьогоднішнього засідання додатково питання «Про затвердження правил надання дозволу на тимчасову експлуатацію металевих гаражів у дворах багатоповерхових будинків на території міста Луцька».

Однак, члени комісії не підтримали пропозицію про включення вищезазначеного питання до порядку денного.

Потому вони перейшли до розгляду питання «Про виконання Програми економічного і соціального розвитку міста Луцька у 2012 році». Доповідачем з цього питання виступила начальник управління економіки міської ради Любов Ковпак.

Вона повідомила, що у 2012 році було передбачено 49 цільових програм. У бюджеті міста на їх фінансування було передбачено 83,3 млн грн. Однак, профінансовано лише на 93 %, а це трішки більше 77 млн грн. В той же час, фактично виконаних робіт на суму майже 94 млн грн.

Також вона повідомила, що у 2012 році у місті збудований перший за роки незалежності України дитячий садок. Нині він введений в експлуатацію та приймає дітей. Крім того, було відкрито дев’ять додаткових груп у дошкільних навчальних закладах.

Заслухавши коротку інформацію, члени комісії вирішили взяти до уваги інформацію Любові Ковпак.

Крім того, обранці громади підтримали запропонований проект рішення «Про надання згоди на прийняття у міську комунальну власність дитячого садка у 55-му мікрорайоні».

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Луцьку запровадять ...
Наступна новина: У Луцьку відбудеться ...

КОМЕНТАРІ