Начальник господарсько-технічного відділу Ігор Давидов взяв участь у святкуванні 19-річчя корвету «Луцьк»

Начальник господарсько-технічного відділу Ігор Давидов взяв участь у святкуванні 19-річчя корвету «Луцьк»

20.02.13 08:25 0 1059
Делегація міста Луцька, до якої також увійшли директор гімназії № 4 імені Модеста Левицького Олександр Мишковець та директор загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 25 Віктор Цейко, побувала у Севастополі. Там відбулися урочистості з нагоди 19-ї річниці підняття Військово-Морського прапора України на малому протичовновому корветі «Луцьк» – це день народження корабля.

Під час урочистостей було піднято прапори корвету «Луцьк», міста Луцька та хоругва, які раніше були привезені до Севастополя. Ігор Давидов вручив командиру корабля – капітану 3 рангу Максиму Ємельяненку вітальний адрес від Луцького міського голови Миколи Романюка, у якому йдеться: «Щиро вітаємо Вас та особовий склад корвету «Луцьк» з Днем корабля!

У цей святковий день я висловлюю свою повагу людям, які захищають Батьківщину, її національні інтереси на морських просторах. Це нелегка праця, яка потребує самовідданості. Ви гідно виконуєте свій патріотичний обов’язок. Високо ціную Вашу професійну майстерність та вірність військовій присязі.

Бажаю Вам та членам екіпажу міцного здоров’я, невичерпної енергії, добробуту, злагоди в родинах та успіхів у бойовій підготовці.

Тож нехай буде успішною Ваша нелегка праця та гідно представляйте Луцьк, Україну у міжнародному військово-морському співробітництві!

Нагадаємо, що наше місто ось уже 19 років здійснює шефство над протичовновим корветом «Луцьк», надаючи посильну матеріальну допомогу. На кораблі, з поміж інших українців, військову службу несуть й наші земляки – лучани. Зараз малий протичовновий корвет «Луцьк» знаходиться у бухті «Стрілецька».

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Луцьку відбудеться ...
Наступна новина: В Луцьку микола Романюк ...

КОМЕНТАРІ