Сім родин чорнобильців у Володимирі-Волинському тримали довгоочікуване житло

Сім родин чорнобильців у Володимирі-Волинському тримали довгоочікуване житло

20.02.13 09:08 0 1094
У 2012 році держава виділила Волині 9,6 млн грн на придбання житла громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи. За ці гроші квартири купили для 28 родин, з них 19 – у Горохові, 2 - у Луцьку, 7 - у Володимирі-Волинському.

 

ж для семи володимир-волинським родинам голова облдержадміністрації Борис Клімчук вручив ключі та ордери на власне помешкання. Вітаючи новоселів, він наголосив, що держава у 2011 та 2012 роках, вперше за останнє десятиліття, виділила гроші на забезпечення чорнобильців житлом. Ця програма працюватиме й далі. Так, за його словами, на поточний рік загалом в Україні передбачено майже 158 млн грн.

 

Борис Клімчук також підкреслив, що в області минулого року 15-ти сім‘ям постраждалих громадян відшкодовано кошти за самостійно придбане та збудоване житло.

 

Таким чином, в цілому 43 родини чорнобильців забезпечено житлом за гроші державної казни.

 

Голова облдержадміністрації у ході спілкування з новоселами розповів про низку соціальних регіональних програм, які втілюватиметься в області цьогоріч.

 

Довідково: квартири у м. Володимир-Волинський отримали чотири сім‘ї, які відповідно до направлення на переселення перебували на квартирному обліку в м. Луцьк; дві сім‘ї, що потребували поліпшення житлових умов та сім‘я учасника ліквідації наслідків Чорнобильської катастрофи.

 

Прес-служба облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Волині 1-2 червня в ...
Наступна новина: Волинська ...

КОМЕНТАРІ