Юристи допомагають львів’янам у житлових питаннях

Юристи допомагають львів’янам у житлових питаннях

20.02.13 09:40 0 1119
Працівники Центру правової інформації та консультації «Юридична служба для львів'ян» протягом 2012 року безкоштовно надали майже тисячу консультацій, з них чверть – щодо питань житлового господарства.

Як повідомляють у Центрі, професійної поради юристів найчастіше потребували пенсіонери, діти війни та інваліди. Переважна більшість клієнтів – львів’яни, біля 5% — мешканці сіл.

Протягом минулого року більшість звернень стосувалися соціального забезпечення, спадкової справи, а також сімейного, трудового та земельного прав. Серед наданої допомоги переважали консультації та витяги із законодавства. Також громадянам надавалась допомога у складанні позовів до судів загальної юрисдикції, заяв та скарг до органів державної влади, підприємств, установ і організацій.

З початку 2013 року до працівників «Юридичної служби для львів'ян» надійшло вже близько ста запитів. Лідером серед проблем залишились питання житлового та сімейного права, а також соціального забезпечення.

Нагадаємо, основною метою Центру правової інформації та консультації «Юридична служба для львів'ян» є підвищення рівня юридичної грамотності серед населення міста Львова та надання їм кваліфікованої юридичної допомоги. Проект вже третій рік реалізовується Громадським об’єднанням «Самопоміч» за підтримки Фонду «Відродження» та Львівської міської ради.

Робота «Юридичної служби для львів’ян» по наданню безкоштовної юридичної допомоги проводиться кожного будня з 10:00 до 17:00 год в 115 кабінеті Львівської міської ради (пл. Ринок, 1). Обідня перерва з 13:00 до 14:00 год. Попередній запис за номером телефону: 297-57-37.

Про це повідомили у Львівській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ