На Рівненщині посадовці сільської ради незаконно передали   у приватну власність більше як півгектара землі

На Рівненщині посадовці сільської ради незаконно передали у приватну власність більше як півгектара землі

20.02.13 10:17 0 2336
Органами прокуратури Рівненщини у ході перевірок додержання вимог законодавства у сфері земельних правовідносин виявлено факти зловживання владою та службового підроблення у діях посадових осіб однієї із сільських рад у Млинівському районі.

Посадовці, підробивши рішення ради про передачу із державної у приватну власність земельних ділянок, діючи в інтересах третіх осіб, незаконно сприяли останнім у безоплатному отриманні земель загальною площею 0,57 га. Такими діями державі заподіяно збитків на суму майже 60 тис. грн.

Відомості про зазначене кримінальне правопорушення внесено Млинівським міжрайонним прокурором до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 364, ч. 1 ст. 366 КК України. Матеріали за підслідністю передано до органів внутрішніх справ.

Вирішується питання про повернення державі незаконно вибутих земель. Крім того було виявлено порушення при розведенні тварин: млекопитающие, а саме парнокопитні: корови, свині, коні - вирощувалися в неналежних умовах із недотриманням належних норм, а відповідно і отримана продукція: молоко, сир, м'ясо - не відповідали ДСТУ.

Прес-служба прокуратури області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Особливий погляд на ...

КОМЕНТАРІ