Чернівці: Рішення координаційної ради сприятимуть усуненню проблемних питань функціонування ринків і мікроринків міста

Чернівці: Рішення координаційної ради сприятимуть усуненню проблемних питань функціонування ринків і мікроринків міста

20.02.13 10:36 0 1084
Під головуванням заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Петра Ротаря відбулося засідання ради з координації роботи ринків і мікроринків у Чернівцях.

До порядку денного засідання були включені наступні питання:

1. Про хід виконання утримувачами ринків і мікроринків міста Чернівці вимог і пропозицій, викладених в рішенні виконавчого комітету міської ради від 13.12.2011 року №753/21 “Про перспективи розвитку ринків і мікроринків міста Чернівців, вдосконалення їх функціонування та покращення торговельного обслуговування населення”.

2. Про перелік питань для розгляду на засіданнях ради з координації роботи ринків і мікроринків в м.Чернівцях в IІ – IV кварталах 2013 року.

3. Про графік спільних обстежень ринків і мікроринків з питань виконання вимог Правил торгівлі на ринках міста Чернівців, санітарно-епідеміологічного, податкового, ветеринарного та пожежного законодавства у 2013 році.

Учасники засідання заслухали інформації представників ринку «Верхній» (ТОВ “Чернівецька нафтобаза ВАТ “Облагропостачсервіс”) і департаменту економіки міської ради.

Після обговорення та висловлених пропозицій Радою прийняті відповідні рішення, що сприятимуть вирішенню проблемних питань функціонування ринків і мікроринків міста, затверджено перелік питань для розгляду на засіданнях ради з координації роботи ринків і мікроринків в м.Чернівцях в IІ – IV кварталах 2013 року та графік проведення спільних обстежень ринків і мікроринків з питань виконання вимог Правил торгівлі на ринках міста Чернівців, санітарно-епідеміологічного, податкового, ветеринарного та пожежного законодавства.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Тернопільщина: Інформує ...
Наступна новина: На Житомирщині до кінця ...

КОМЕНТАРІ