Бельгійська компанія пропонує Житомиру співробітництво у питаннях поновлення інфраструктури водоканалу

Бельгійська компанія пропонує Житомиру співробітництво у питаннях поновлення інфраструктури водоканалу

20.02.13 12:41 0 1132
Представники бельгійської компанії «INDUSS», яка надає послуги з проектування, інженерії, будівництва, встановлення, запуску та обслуговування споруд для бізнесу та муніципальних потреб, при цьому надаючи особливої уваги збереженню екології, звернулася до заступника голови - керівника апарату Житомирської облдержадміністрації Олександра Никитюка з проханням допомогти в організації зустрічі з представниками керівництва міста Житомира та посприяти у проведенні зустрічі з представниками Житомирського водоканалу. Метою зустрічі, яка може відбутися у квітні поточного року, є обговорення можливості співпраці. Представники компанії «INDUSS» пропонують, зокрема, обговорити такі питання:

1. Оптимізація та реконструкція існуючих очисних споруд і комунальних мереж водозабезпечення. З’єднання міцних, правильно розрахованих і бездоганно функціонуючих технічних установок на благо населення.

2. Проектування та будівництво мобільних установок питної води, які можуть забезпечити негайне рішення для подачі питної води мешканцям, котрі проживають у сільській місцевості та у населених пунктах, розташованих у важкодоступних і віддалених місцях області. Такі мобільні установки у вигляді напівпричепів, причепів або контейнерів повністю оснащені усіма трубопроводами, автоматизовані та пристосовані для їх використання безпосередньо у таких важкодоступних місцях.

3. Створення стійкої, гармонійної, правильно збалансованої інфраструктури, при цьому зміцнюючи нинішній і майбутній потенціал для якості життя людей.

«Компанія «INDUSS» зацікавлена в експорті своїх технологій, ноу-хау і наразі розглядає можливість входження до України для реалізації спільних з української стороною інвестиційних проектів щодо оновлення інфраструктури водоканалів», - йдеться у листі.

Наразі питання перебуває на розгляді в облдержадміністрації.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Житомирщина: За ...
Наступна новина: Яремчанська міськрада: ...

КОМЕНТАРІ