У Тернополі грандіозно відсвяткували День Зими

У Тернополі грандіозно відсвяткували День Зими

20.02.13 13:50 0 1091
Свято зими відсвяткували у Тернополі 16 лютого. Цьогоріч святкування спрямували на пропаганду здорового способу життя. Для тернополян та гостей міста підготували спортивно-мистецьке дійство. Усі присутні мали можливість покататися на конях, санках, лижах, ковзанах, собачих упряжках, взяти участь у конкурсах, забавах, вікторинах. Святковий настрій присутнім дарували учасники змагань зі сноубордингу та сноукайту «Битва за озеро - 2013». Серед учнів загальноосвітніх шкіл організували змагання з виготовлення снігових та льодових фігур. У парку імені Тараса Шевченка громадські організації міста організували показове взяття снігової фортеці. Змагалися тернополяни і у давньоукраїнській грі «Лава на лаву». Родзинкою свята стало зимове повітроплавання.

На набережній Тернопільського ставу була розміщена святкова торгівля. Протягом усього дня діяли пункти обігріву, облаштовані управлінням МНС України в Тернопільській області. Рятувальники пригощали усіх охочих смачною кашею та напували гарячим чаєм, звареними на польовій кухні.

Свято для тернополян та гостей міста організувала Тернопільська міська рада на чолі з міським головою Сергієм Надалом.

Вітаючи тернополян та гостей міста Сергій Віталійович, зазначив:

«Тернопільське свято зими - це передусім радість, молодість, активність, спорт. Ми робимо наголос на здоровому способі життя. Уже стало доброю тернопільською традицією проводити зиму і зустрічати весну на Тернопільському ставі. Саме на озері, яке є ровесником і окрасою нашого міста. Озері, яке в кожну пору року розкриває для нас свою неповторну красу по новому. воно скуте кригою і зустрічає нас в снігу. В останні дні зими маємо нагоду на міцному льоді озера насолодитись зимовими розвагами.Снігові скульптури, снігова фортеця, музичний марафон, народні ремесла, екстремальні види спорту, зимові ігри і багато іншого ми подарували учасникам цьогорічного свята зими. А головний компонент, який додасть смаку святу - це добрий настрій дружньої тернопільської громади. Бажаю усім нам щоденного доброго настрою і здоров'я».

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
2 (голосів: 2)
Попередня новина: Лановецький район: ...
Наступна новина: Тернопільщина: Валентин ...

КОМЕНТАРІ