«Луцьк. Приємне відкриття!»

«Луцьк. Приємне відкриття!»

21.02.13 09:07 0 1536
У минулому році Луцьк працював над розширенням та поглибленням співпраці з 11 містами-партнерами 6 країн світу.

Ми приймали офіційні делегації та представників іноземних держав, де ще не маємо партнерських міст. Зокрема - з Королівства Іспанії, Туреччини, Австрії, Чехії.

З офіційним візитом місто Луцьк відвідали: голова офісу Ради Європи в Україні Владімір Рістовські, Надзвичайний та Повноважний Посол Литовської Республіки в Україні Пятрас Вайтекунас, Аташе з питань культури Посольства Литовської Республіки в Україні Дайва Дапшєнє.

У серпні підписано Меморандум про співпрацю у сфері культури з містом Пон-сюр-Сен (Республіка Франція). У листопаді 2012 року підписано Декларацію про взаємні майбутні дії з містом Кійов (Чеська Республіка).

А в грудні 2012 року підписано Меморандум про поглиблення співпраці у сфері промоції та туризму між містами Луцьк та Замость (Республіка Польща).

У травні минулого року вперше у Луцьку відбулось відкриття туристичного сезону. Затверджено Програму розвитку конкурентоспроможної туристичної галузі міста на 2013-2014 роки.

Розроблено та затверджено промоційний логотип міста: «Луцьк. Приємне відкриття!» Розпочав свою роботу туристичний сайт нашого міста. На цьому ресурсі всі зацікавлені знайдуть багато цікавої та потрібної інформації про Луцьк.

За кошти міського бюджету облаштовано та відкрито оглядовий майданчик «Панорама Луцька» на вулиці Гірній. Створено комунальне підприємство «Центр туристичної інформації та послуг».

Місто вперше було представлене на двох великих туристичних виставках. Зокрема, на 19-му Міжнародному Туристичному салоні «Україна - 2012» у місті Києві. Наразі проводиться підготовка до участі міста в одній з найважливіших туристичних подій світового масштабу - Міжнародній туристичній біржі «ITB» у Берліні, що відбудеться 6-11 березня цього року.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)
Попередня новина: В Луцьку проектна ...
Наступна новина: Луцьк: в економіку міста у ...

КОМЕНТАРІ