Луцьк: міський голова подякував усім  «за намагання зробити місто кращим, комфортнішим, достойним себе і майбутнього покоління»

Луцьк: міський голова подякував усім «за намагання зробити місто кращим, комфортнішим, достойним себе і майбутнього покоління»

21.02.13 10:03 0 1300
Велику роль у вирішенні нагальних проблем розвитку міста відіграють меценати й благодійники. Микола Романюк зауважив, що високу довіру лучан під час виборів до Верховної Ради України отримав керівник Благодійного фонду «Новий Луцьк» Ігор Петрович Палиця. І сам Ігор Петрович, і очолюваний ним Фонд беруть активну участь у вирішенні нагальних проблем розвитку міста. Надається фінансова підтримка на реалізацію багатьох міських програм та заходів у різних сферах життєдіяльності міста.

Так, за сприяння благодійного фонду «Новий Луцьк» встановлено ігрове обладнання на дитячих майданчиках 6 дошкільних закладів, у двох - відкрито міні - стадіони. А у серпні минулого року всі загальноосвітні навчальні заклади міста отримали нове спортивне обладнання та інвентар.

За кошти та сприяння Фонду влітку оздоровлено майже 1000 луцьких школярів у туристично-курортному комплексі «Буковель».

У галузі охорони здоров’я за рахунок Благодійного фонду «Новий Луцьк» було встановлено 156 енергозберігаючих вікон у приміщенні дитячої поліклініки на вул. Чорновола,1 та придбано кардіограф для цієї поліклініки, а також закуплено 2 колоноскопи для поліклінік, придбано три дезінфікуючі установки «Нерпа» для цих же поліклінік. Для обласного госпіталю інвалідів війни цього року придбано апарат УЗД, а для працівників станції швидкої медичної допомоги закуплено літній спецодяг.

Крім цього з ініціативи та за кошти Ігоря Палиці та бізнесмена Олександра Лазорка на Театральній площі встановлено Сонячний годинник, як подарунок лучанам з нагоди Дня міста.

Міський голова висловив подяку народним депутатам України: Ігорю Петровичу Палиці, Ігорю Мироновичу Єремеєву та Степану Петровичу Івахіву, бізнесмену Олександру Лазорку. Особливі слова вдячності - голові Волинської обласної державної адміністрації Борису Петровичу Клімчуку, голові Волинської обласної ради Володимиру Івановичу Войтовичу, депутатам обласної ради, за надану місту і лучанам підтримку, за вирішення важливих питань, що стосувались розвитку та розбудови міста, за фінансову допомогу та сприяння.

«Дякую представникам соціально відповідального бізнесу. Висловлюю щиру подяку усім лучанам, гостям нашого міста, керівникам великих, середніх і малих підприємств, директорам шкіл і садочків, лікарям, іншим працівникам бюджетної сфери, громадському сектору, молоді – усім, хто не байдужий до свого міста, за співпрацю, за розуміння, за виважену чітку громадянську позицію, за намагання зробити своє життя у своєму місті кращим, комфортнішим, достойним себе і майбутнього покоління», - завершив свій виступ Микола Романюк.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Луцьку минулий рік був ...

КОМЕНТАРІ