Рівне: керівному складу рятувальників Рівненщини представили начальника  Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій у Рівненській області.

Рівне: керівному складу рятувальників Рівненщини представили начальника Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій у Рівненській області.

21.02.13 11:18 0 1281
У відповідності до наказу Голови Держаної служби України з надзвичайних ситуацій Михайла Болотських від 15 лютого 2013 року №41 начальником Головного управління ДСНС у Рівненській області призначений полковник служби цивільного захисту Володимир Оглобля. Очільника облуправління керівному складу рятувальників Рівненщини представив директор Департаменту реагування на надзвичайні ситуації ДСНС України Григорій Марченко.

У своїй промові генерал-лейтенант служби цивільного захисту Григорій Марченко наголосив, що керівництво Держслужби покладає на рівненських рятувальників надії, що вони в змозі протистояти усім небезпечним викликам сьогодення як природного, так і техногенного характеру, мінімізувати наслідки надзвичайних ситуацій та захистити кожного громадянина і його добробут. І виправдовувати ці надії та сподівання належить усьому колективу новоствореного управління на чолі з полковником служби цивільного захисту Володимиром Оглоблею, якого Григорій Борисович охарактеризував, як досвідченого керівника та професіонала пожежно-рятувальної справи. У свою чергу Володимир Оглобля подякував голові Державної служби України з надзвичайних ситуацій Михайлу Болотських за високу довіру та запевнив присутніх, що співробітники Головного управління ДСНС Рівненської області і надалі з честю виконуватимуть усі поставлені завдання.

Володимира Оглоблю із призначенням на посаду привітав також перший заступник голови Рівненської обласної державної адміністрації Анатолій Юхименко. Зокрема, він наголосив, що попереду – багато роботи, яку виконати можна тільки за умов налагодженого співробітництва, взаємоповаги й довіри, і що в першу чергу слід вирішувати нагальні проблеми забезпечення надійного протипожежного та техногенного стану безпеки в області. Анатолій Олексійович пообіцяв усіляку підтримку зі сторони облдержадміністрації у вирішенні проблем в сфері цивільного захисту населення та територій.

Головне управління ДСНС у Рівненській області було утворене відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 21 січня 2013 року №33, реорганізувавши шляхом злиття Територіального управління МНС у Рівненській області та Управління Держтехногенбезпеки у Рівненській області.

ГУ ДСНС у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ