Тернопіль: рятувальники запобігли нещасному випадку

Тернопіль: рятувальники запобігли нещасному випадку

21.02.13 12:15 0 1025
19 лютого о 17:43 на номер «101» надійшло повідомлення про те, що в місті Тернопіль на вулиці С. Петлюри в одній із квартир будинку за зачиненими дверима знаходиться малолітня дитина 2011 року народження.

До місця виклику одразу направили черговий караул частини спеціальної пожежної техніки аварійно-рятувального загону спеціального призначення. Рятувальники за допомогою автодрабини через вікно потрапили до квартири, після чого відчинили вхідні двері помешкання та передали дитину матері.

Завдяки оперативним діям рятувальників вдалось запобігти нещасному випадку.

Державна служба України з надзвичайних ситуацій застерігає - батьки не залишайте дітей без нагляду!

Дбайте про безпеку своїх дітей, дотримуючись правил безпечної поведінки в побуті. Виховуйте у дітей навички культури безпечної поведінки, демонструючи на власному прикладі обережність у поводженні з вогнем, газом, водою, побутовою хімією, ліками, електричними приладами. Не залишайте дітей без нагляду, ховайте від них сірники, не дозволяйте користуватись піротехнічними виробами!

Знайдіть декілька хвилин на цікаву, відверту розмову з дітьми про необхідність уважного ставлення до правил особистої безпеки, навчіть їх правильним діям на випадок побутових надзвичайних подій. Пам’ятайте, що вимірюватимуться ці хвилини ціною життя. А для того, щоб неочікувана мить не стала початком великої біди, необхідно давати дітям чіткі рекомендації, як діяти в тій чи іншій ситуації.

Пам’ятайте, що життя наших дітей залежить тільки від нашого вміння навчити їх правил безпеки. У разі біди — телефонуйте за номером «101».
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Сергія Дмитровського ...
Наступна новина: Старосинявський район: ...

КОМЕНТАРІ