71-у річницю утворення загону відзначили чернігівські прикордонники

71-у річницю утворення загону відзначили чернігівські прикордонники

21.02.13 23:24 0 1184
15 лютого свою 71-у річницю з дня заснування відзначив 105-й Ризький орденів Червоного Прапора та Червоної Зірки прикордонний загін, що дислокується в Чернігові. Від імені Чернігівської міської ради та територіальної громади міста особовий склад, керівництво та ветеранів загону привітав секретар міської ради Олег Шеремет.

«Ваша служба особливо важлива для нас, чернігівців, адже вона сприяє підтримці добросусідських відносин з регіонами Російської Федерації та Республіки Білорусь», - підкреслив О. Шеремет. До речі, чернігівські прикордонники вартують більш як 400 кілометрів державного кордону з Росією та Білоруссю.

Секретар міськради побажав особовому складу гідно берегти та передавати новим поколінням військовослужбовців кращі традиції прикордонного загону.

В урочистостях також взяли участь начальник Чернігівського прикордонного загону, полковник Олександр Птиця, керуючий Чернігівською єпархією УПЦ КП архієпископ Чернігівський і Ніжинський Євстратій (Зоря), керуючий справами виконавчого апарату обласної ради Сергій Фесенко, начальник відділу взаємодії з правоохоронними органами та оборонної роботи облдержадміністрації Сергій Болдирев та інші почесні гості.

У вітальних промовах виступаючих лунали слова подяки на адресу прикордонників за сумлінне виконання почесного обов’язку – охорони рубежів держави.

Секретар міської ради оголосив Подяку Чернігівського міського голови за сумлінну службу в ім'я незалежної України помічнику начальника Чернігівського прикордонного загону (з міжнародного співробітництва та прикордонно-представницької роботи) підполковнику Сиводіду Валерію Володимировичу та начальнику відділу прикордонної служби «Гірськ» Чернігівського прикордонного загону майору Скорбатюку Віталію Вікторовичу.

Учасники урочистостей поклали квіти до пам’ятного знаку на честь прикордонників усіх поколінь 105-го Ризького орденів Червоного Прапору та Червоної Зірки прикордонного загону та оглянули тематичну музейну експозицію.

Про це повідомили у відділі зв’язків з громадськістю Чернігівської міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Житомирщина: У 2012 році ...
Наступна новина: «Міс і Містера Че» обрали в ...

КОМЕНТАРІ