«Міс і Містера Че» обрали в Чернігові до Дня Святого Валентина

«Міс і Містера Че» обрали в Чернігові до Дня Святого Валентина

21.02.13 23:28 0 1232
Чернігівський «Центр роботи з дітьми та молоддю за місцем проживання» 15 лютого провів конкурсно-розважальний захід «Міс і Містер Че», присвячений Дню Святого Валентина – святу кохання та романтики.

Святкова акція проводиться вже другий рік поспіль. У ній беруть участь найяскравіші, найталановитіші та найактивніші вихованці клубів за місцем проживання. Захід мав на меті сприяти формуванню культури міжстатевих стосунків, поваги до протилежної статі, згуртованості вихованців клубів.

Учасники змагалися в двох номінаціях – «Міс Че» та «Містер Че». Критеріями вибору переможців були їх активність, вміння поводити себе на сцені, кмітливість, оригінальність та образ. А головне змагання впродовж вечора відбувалося між двома командами – командою дівчат та командою хлопців.

До команди дівчат увійшли: Оксана Авраменко (клуб «Юність»), Ольга Морейченко (клуб «Мушкетер»), Надія Рибачук («Клуб ім. Ю.О. Гагаріна»), Катерина Озява (клуб «Ровесник»), Єлизавета Андрієвська (клуб «Чайка»), Каріна Кисловець (клуб «Інтелект»), Марина Білан (клуб «Джерельце»), Ірина Тимченко (клуб «Берегиня») та Катерина Лучка (клуб «Україна»).

У команді хлопців змагалися: Антон Самко (клуб «Юніор»), Євгеній Петров (клуб «Щит княжого міста»), Ярослав Кондрат (клуб «Червоні вітрила»), Андрій Ковалевський (відділ соціально-профілактичної роботи), Богдан Музика (клуб «Камертон»), Олександр Самонов (клуб «Фортуна»), Михайло Рибалочко («Клуб ім. Ю.О. Гагаріна»), Вадим Рогачов (клуб «Ровесник») та Олексій Павленко (клуб «Десна»).

Конкурсно-розважальна програма заходу складалася з 6 раундів – «Дивоглядки», «Хто я?», «Жінка чи чоловік?», «Інтелектуальний кросворд», «Незнайомі слова», «Відомі пари», а закінчився конкурс запальним танцювальним марафоном. Змагання пройшли цікаво та весело, а групи підтримки учасників були дуже активними та дружніми.

До журі увійшли директор «Центру роботи з дітьми та молоддю за місцем проживання» В’ячеслав Давидов, заступник начальника відділу у справах сім`ї та молоді Вікторія Котенко, фахівець із соціальної роботи ЧМЦСССДМ Аліна Савченко. Журі високо оцінило підготовку учасників та їхніх команд підтримки, подякувало їм за активність та творчий підхід. Загальну перемогу в змаганнях із відривом всього у 3 бали отримала команда дівчат.

За рішенням журі звання «Міс Че» отримала Катерина Озява (клуб «Ровесник»), а звання «Містер Че» - Євгеній Петров (клуб «Щит княжого міста»).

Центр вдячний за технічну підтримку в проведенні заходу школі № 27.

В «Центрі роботи з дітьми та молоддю за місцем проживання» постійно організовуються тематичні розважальні, пізнавальні, творчі, виховні масові заходи. Двері клубів за місцем проживання завжди відкриті для дітей та молоді міста.

За інформацією «Центру роботи з дітьми та молоддю за місцем проживання»
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: 71-у річницю утворення ...
Наступна новина: Про хід виконання програми ...

КОМЕНТАРІ