На Рівненщині заходи Дня соціальної справедливості для молоді Кузнецовська

На Рівненщині заходи Дня соціальної справедливості для молоді Кузнецовська

22.02.13 08:15 0 1022
У День соціальної справедливості ООН пропонує всім державам-членам присвятити його проведенню на національному рівні конкретних заходів відповідно до мети та завдань Всесвітньої зустрічі на вищому рівні в інтересах соціального розвитку.

Тож і в Кузнецовському міському центрі зайнятості в цей день, 20 лютого, провели низку заходів для безробітних і учнівської молоді, якими охоплено близько 200 осіб.

Відзначення Дня соціальної справедливості стартувало із інформаційного семінару для безробітних, який провела головний спеціаліст відділу активної підтримки безробітних Наталія Назарук за участю представника міського управління юстиції Оксани Тарадюк та начальника відділу у справах сім’ї та молоді Ярослава Кузла. Учасників семінару поінформували про соціальні  гарантії кожної людини, форми роботи та послуги відповідних відділів.

Для учнівської молоді організували різноманітні профорієнтаційні заходи. Школярів запросили на День відкритих дверей центру зайнятості, під час якого розповіли про соціальні послуги Державної служби зайнятості, ознайомили із станом та потребами місцевого і регіонального ринків праці, сучасними методами пошуку роботи тощо. Відбувся також профорієнтаційний урок на тему «Знайдемо професію разом». Старшокласникам провели профдіагностичне обстеження та надали рекомендації щодо вибору сфери діяльності.

В Інформаційному центрі для молоді центру зайнятості цього ж дня пройшов інформаційно-просвітницький захід  «Я у соціумі», в якому взяли участь начальник відділу активної підтримки безробітних Тетяна Чабан, начальник відділу у справах сім’ї та молоді Ярослав Кузло та головний спеціаліст, психолог міського центру соціальних служб  для сім’ї, дітей та молоді Валентина Шпур. Вони детально ознайомили дітей  з послугами, які  молодь  може отримати у вільний від навчання час, розповіли про підліткові клуби «Бригантина», «Обрій», «Козак» та «Жар-птиця», які функціонують при виконавчому комітеті Кузнецовської міської ради.

Про це повідомили у Рівненському міському центрі зайнятості
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Луцьк знову ...

КОМЕНТАРІ