Рівне: рятувальники провели комплексне пожежно-профілактичне відпрацювання дій у разі виникнення пожежі у ЗОШ №11

Рівне: рятувальники провели комплексне пожежно-профілактичне відпрацювання дій у разі виникнення пожежі у ЗОШ №11

22.02.13 09:46 0 1123
20 лютого працівники Держслужби з надзвичайних ситуацій разом із освітянами Рівненської ЗОШ №11 провели комплексне пожежно-профілактичне відпрацювання дій у разі виникнення пожежі.

Найбільш небезпечним місцем при пожежі в школі №11, є столярна майстерня яка розташована на першому поверсі. В приміщенні столярної майстерні на момент прибуття перших підрозділів пожежа може поширитися на площу близько 60 квадратних метрів, 1 та 2 поверхибудуть сильно задимлені, вогонь буде поширюватися на всю площу майстерні, загрожуючи суміжним та вище розташованим приміщенням. Слід зазначити, що при виникненні загоряння вже на початковій стадії виділяється тепло, токсичні продукти горіння, виникає можливість обвалення конструкцій. Своєчасна евакуація учнів із приміщення школи є першочерговим завданням. Показником ефективності евакуації є час, впродовж якого учні можуть при необхідності залишити окремі приміщення. За лічені хвилини на місце події прибуло відділення пожежно-рятувальної частини №3 міста Рівного. Умовну пожежу ліквідували.

За словами керівника навчань, начальника ДПРЧ №3 майора служби цивільного захисту Сергія Мамчура, вогнеборці виконали поставлені завдання на оцінку «добре», а подібна профілактична робота у навчальних закладах буде проводитися і у подальшому.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Бучацький район: чоловік ...

КОМЕНТАРІ