Луцьк: у Центральну парку культури та відпочинку міста буде «Еколого-туристична стежина здоров'я»

Луцьк: у Центральну парку культури та відпочинку міста буде «Еколого-туристична стежина здоров'я»

22.02.13 09:45 0 1066
Таке рішення прийняли члени виконавчого комітету міської ради.

Туристичний об’єкт буде створений з метою пропагування здорового способу життя, розвитку туристичної та рекреаційної привабливості Центрального парку культури та відпочинку ім. Лесі Українки, організації змістовного еколого-безпечного дозвілля лучан та гостей міста.

Стежина представлятиме пов’язаний комплекс перешкод різної складності, вони розміщуватимуться на певній висоті над землею. Для відвідувачів будуть створені умови близькі до екстремальних. Кожен учасник подорожі, проявляючи свою спритність та наполегливість, матиме можливість відчути себе справжнім альпіністом та скелелазом.

Міський голова Микола Романюк з позитивом оцінив таку ініціативу й наголосив, що при спорудженні об’єкту потрібно дотримуватись усіх норм безпеки. Тож з цією метою буде використовуватись спеціальне туристичне обладнання, а фахівці галузі туризму будуть проводити інструктажі для тих, хто виявить бажання пройти екологічною стежиною.

Облаштовуватиме туристичний об’єкт майстер спорту зі спортивного туризму Олександр Оришко.

Екологічна стежина буде розрахована на різні категорії відвідувачів: молодь, дорослих, а та­кож всіх охочих, хто відпочиватиме у Центральному парку культури та відпочинку ім. Лесі Українки нашого міста.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ