У Луцьку незабаром буде встановлена система туристичних знаків

У Луцьку незабаром буде встановлена система туристичних знаків

22.02.13 10:20 0 1266
На порядку денному сьогоднішнього засідання виконкому було питання «Про проект з розробки дизайну системи туристичного ознакування міста Луцька». Доповідали: начальник відділу розвитку туризму управління міжнародного співробітництва та туризму Наталія Бунда та дизайнер проекту, викладач кафедри графічного дизайну Львівської національної академії мистецтв Юрій Крукевич.

Наталія Бунда зазначила, що над розробкою проекту туристичного ознакування міста Луцька працювали близько 6 місяців. Нині вона вже розроблена і представлена на розгляд членів виконкому. За її словами, ця система розроблена з метою полегшення орієнтування туристів у нашому місті.

Дизайнер проекту Юрій Крукевич зауважив, що встановлення системи вказівників допоможе туристу зорієнтуватися, де розміщенні культурні і історичні об’єкти та як до них пройти. До системи входитимуть три пілони та одинадцять вказівників. Вони будуть встановлені на вулицях з великими потоками людей. Зокрема, пілони будуть встановлені на Театральному майдані, Замковій площі та Братському мості.

Передбачається, що пілони будуть з системою підсвітки, адже на них буде розміщена карта центральної та історичної частини міста, місця розташування культурних та історичних пам’яток тощо. Тобто, вся інформація необхідна для полегшення орієнтування у місті.

Вказівники будуть встановлені на вул. Лесі Українки, Кафедральній, Данила Галицького, пр. Волі та інших.

Микола Романюк подякував Юрію Крукевичу та Наталії Бунді за роботу.

Варто зауважити, що туристичні знаки будуть встановлені в Луцьку до 1 червня цього року.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львові демонтували ...
Наступна новина: На Чернігівщині ...

КОМЕНТАРІ