Луцьк: змагання з кульової стрільби серед учнів шкіл міста

Луцьк: змагання з кульової стрільби серед учнів шкіл міста

22.02.13 10:37 0 1100
На честь свята - Дня захисника Вітчизни традиційно у навчальних закладах міста проводяться змагання, конкурси, зустрічі з ветеранами війни, воїнами-афганцями.

Не стало винятком і цьогорічне, напередодні якого управління освіти Луцької міської ради організувало і провело на базі стрілецького тиру НВК № 22 змагання з кульової стрільби з малокаліберної гвинтівки на дистанцію 25 метрів.

Змагання мали на меті виявити рівень підготовки юнаків, знання ними розділу шкільної програми предмету "Захист Вітчизни" – "Вогнева підготовка", ефективність роботи стрілецьких гуртків, які функціонують в навчальних закладах міста.

У змаганнях брало участь 25 команд загальноосвітніх навчальних закладів міста. Приємно відмітити, що гідну конкуренцію юнакам на цьогорічних змаганнях склали дівчата з гімназії № 21 імені Михайла Кравчука і ЗОШ № 2.

В особистому заліку серед юнаків перемогу виборов учень ЗОШ № 25 Михайло Васильковський, показавши результат 45 очок. Другим, з результатом 45 очок, але з гіршим коефіцієнтом став учень ЗОШ № 2 Давид Мельничук, а третє місце, з результатом 44 очки розділили між собою Микола Вінцюк (НВК № 22) і Віталій Гудько (гімназія № 18).

Серед дівчат кращий результат показала Христина Куравець з гімназії № 21 імені Михайла Кравчука.

В командному заліку перемогли господарі змагань – учні НВК № 22 (вчитель Анатолій Олькін), друге місце в команди ЗОШ № 2 (Вадим Сіваченко), а третє у команди НВК № 26 (Юрій Бортник).

Переможці і призери змагань нагороджені призами і дипломами управління освіти Луцької міської ради.

Наступні змагання організатори планують провести напередодні Дня Перемоги.

Управління освіти Луцької міської ради

724800, 728058

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Івано-Франківщина: ...

КОМЕНТАРІ