Волинська область: відбулось представлення начальника управління особовому складу

Волинська область: відбулось представлення начальника управління особовому складу

22.02.13 11:30 0 1141
20 лютого у світлиці Управління ДС НС України у Волинській області відбулось представлення начальника управління особовому складу. Наказ №39 Голови Державної служби України з надзвичайних ситуацій від 15 лютого 2013 року про призначення генерал-майора служби цивільного захисту Грушовінчука Володимира Васильовича на посаду начальника Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Волинській області зачитав директор Департаменту реагування на надзвичайні ситуації Марченко Григорій Борисович.

Директор Департаменту наголосив, що головним завданням служби порятунку «101» є порятунок людей, надання допомоги потерпілим, мінімізація матеріальних збитків.

Він висловив сподівання, що волинські рятувальники і надалі ефективно та оперативно виконуватимуть свої обов’язки і вживатимуть всіх зусиль для захисту населення від наслідків надзвичайних ситуацій. Це сприятиме підвищенню авторитету пожежно-рятувальної служби всієї держави.

Начальник управління ДСНС Волинської області генерал-майор служби цивільного захисту Володимир Грушовінчук подякував за довіру і запевнив, що всі завдання щодо реалізації державної політики в сфері цивільного захисту, які стоять перед ним та колективом, будуть виконані на високопрофесійному рівні.

Управління ДСНС України у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Львівщині завтра для ...
Наступна новина: Чернівці: Ректор ЧНУ та ...

КОМЕНТАРІ