Студенти Володимир-Волинського медико-технічного коледжу завершать освіту в профільних закладах  Ковеля, Луцька та Ківерець

Студенти Володимир-Волинського медико-технічного коледжу завершать освіту в профільних закладах Ковеля, Луцька та Ківерець

22.02.13 12:22 0 1232
Студенти Володимир-Волинського медико-технічного коледжу завершать освіту в профільних закладах Ковеля, Луцька та Ківерець. У цьому запевнив голова облдержадміністрації Борис Клімчук батьків студентів навчального закладу під час зустрічі з ними.

Нагадаємо, що восени минулого року рішенням атестаційної комісії, у зв’язку з численними порушеннями у наданні освітніх послуг, Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України не продовжило ліцензію для Володимир-Волинського медико-технічного коледжу. Діти, які тут навчалися, отримали від профільного міністерства відношення для продовження навчання у медичних коледжах області. Однак, за позовом власників приватного навчального закладу суд частково призупинив наказ Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України до остаточного з’ясування обставин. Внаслідок дій керівництва коледжу найбільше ж страждають студенти.

«Незважаючи ні нащо, діти здобуватимуть професію в трьох волинських коледжах. У Луцьку, Ковелі та Ківерцях готові їх прийняти на ті ж самі спеціальності, як тільки будуть відповідні заяви від батьків та студентів. По факту. Я розмовляв з Міністром освіти і науки, молоді та спорту України Дмитром Табачником, з його першим заступником Євгеном Сулімою і усі питання врегульовано. Здавайте документи і нехай дітки вчаться», - звернувся голова облдержадміністрації до батьків студентів.

 

Прес-служба облдержадміністрації

 
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Львівщині на вулиці ...
Наступна новина: Івано-Франківщина: Баба ...

КОМЕНТАРІ