На Рівненщині ярмарок вакансій для людей з інвалідністю

На Рівненщині ярмарок вакансій для людей з інвалідністю

22.02.13 13:33 0 1376
З метою сприяння працевлаштуванню інвалідів та з нагоди Дня соціальної справедливості 20 лютого у Рівненському міському центрі зайнятості відбувся ярмарок вакансій для інвалідів за участю 9 роботодавців: ПАТ «Рівнеазот», ТзОВ «Сільпо», Маркет «Фреш», Міського об’єднання парків культури та відпочинку, ТзОВ «Меблі-Каприз», ТзОВ «Енерготехекологія», ПП «Теплогазбуд», ПП фірма «МЕКА», ПОГ «АВМ І К». Роботодавцями було заявлено 21 вакансію за 16 різноманітними професіями та посадами. Ярмарок відвідали 40 осіб з інвалідністю.

Представники роботодавців розповіли про свої підприємства та наявні вільні робочі місця для осіб з обмеженими фізичними можливостями: електромонтера, слюсаря з КВПіА, двірника, оббивальника меблів, верстатника деревообробних верстатів, головного інженера, виконроба, інженера з якості, інженера-технолога, прибиральника службових приміщень, підсобного робітника, прибиральника територій, продавця продтоварів, касира торговельного залу та ін. Найбільший попит серед шукачів роботи з інвалідністю мали запропоновані роботодавцями вакансії прибиральника службових приміщень та територій, підсобного робітника, електромонтера, двірника, продавця продтоварів, касира торговельного залу.

За результатами співбесіди з безробітними інвалідами заступник начальника відділу кадрів ПАТ «Рівнеазот» підібрав слюсаря-ремонтника, прибиральника виробничих приміщень та двох осіб з інвалідністю для кадрового резерву, представники ТзОВ «Сільпо» - двох продавців та охоронника, ПОГ «АВМ І К» - садівника та бухгалтера на перспективу, представник Міського об’єднання парків культури та відпочинку – двох прибиральників територій та електрослюсаря на перспективу. Загалом представники роботодавців підібрали 15 кандидатів на вільні робочі місця та на перспективу.

Усі учасники ярмарку залишилися задоволені результатами і висловили побажання проводити такі заходи щомісячно. Спеціалісти центру зайнятості запланували провести наступний аналогічний захід в березні.

Про це повідомили у Рівненському міському центрі зайнятості
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На залізниці ...
Наступна новина: Торік для закладів медицини ...

КОМЕНТАРІ