На Львівщині з переможцями конкурсу на  восьми  об’єктах  будуть підписані договори про організацію перевезень

На Львівщині з переможцями конкурсу на восьми об’єктах будуть підписані договори про організацію перевезень

22.02.13 12:37 0 1220
20 лютого  під головуванням заступника голови – керівника апарату Львівської облдержадміністрації Івана Груника відбулось завершальне засідання обласного конкурсного комітету з розгляду конкурсних пропозицій та прийняття рішення про визначення переможця конкурсу на автобусних маршрутах  загального користування, на якому розглянуто та визначено переможців на маршрутах, оголошених в газеті «Високий Замок» від 24.12.2012 № 241.

Нагадаємо, на конкурс було виставлено 33 маршрути загального користування, які згруповані в 17 об’єктів конкурсу. Заяви для у конкурсі подали 8 перевізники-претенденти. На 9 з 17 об’єктів конкурсу жоден з перевізників не подав заяву для участі у конкурсі. На 4 об’єкти конкурсу заявилось по два та більше перевізників-претендентів на решті об’єктах конкурсу є по одному учаснику.

За результатами остаточної перевірки документів поданих перевізниками-претендентами рішенням конкурсного комітету 2 підприємства було недопущені до участі в конкурсі.

З переможцями конкурсу на 8 об’єктах (24 маршрути) будуть підписані договори про організацію перевезень.

На маршрути, на які не подано заяви та на яких не визначено переможців (9 об’єктів), найближчим часом буде оголошено повторний конкурс.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Івано-Франківщина: Баба ...
Наступна новина: Спеціалісти: На Волині ...

КОМЕНТАРІ