На Львівщині у Городоцькому районі відкрили молочне господарство «Шишаки» на 30 корів

На Львівщині у Городоцькому районі відкрили молочне господарство «Шишаки» на 30 корів

22.02.13 13:30 0 1248
20 лютого у селі Березень Городоцького району Львівської області відбулося офіційне відкриття корівника для безприв’язного утримання 30 корів родинного господарства «Шишаки». Сім’я Володимира та Валентини Шишаків розвиває молочну ферму на 30 корів і планує щорічно виробляти 150-180 тонн високоякісного молока, за умови доїння корів у доїльному залі.

Родина є учасником Проекту «Підвищення конкурентоздатності молочного сектору в Україні», який реалізує Львівська аграрна дорадча служба (БО ЛАДС) та фінансує CIDA (Канада). До слова ЛАДС планує цього року відкрити ще 5 молочних ферм.

Господарство також отримало фінансову підтримку  від проекту «Агро-Львів» (Данія).

В урочистому перерізанні стрічки з нагоди відкриття корівника взяли участь голова Городоцької райдержадміністрації Оксана Дунас, директор Львівського обласного центру зайнятості Василь Барилюк та директор БО ЛАДС Іван Паньків. У партнерів є наміри спільно підтримувати і розвивати аграрне підприємництво на селі.

Зазначимо також, що на Львівщині є позитивний досвід успішної реалізації міжнародних аграрних Проектів та їх співпраці з державними установами через підтримку  громад і господарств державними, обласними та районними програмами.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Триває міський конкурс ...
Наступна новина: На залізниці ...

КОМЕНТАРІ