Чотирирічну «путівку» за ґрати отримали двоє грабіжників з Львівщини

Чотирирічну «путівку» за ґрати отримали двоє грабіжників з Львівщини

22.02.13 13:47 0 1080
Незважаючи на свій юний вік, 20-річного молодика неодноразово притягували до відповідальності за усіма різновидами кримінальних статей. Юнак, попри всі перешкоджання правоохоронців, не хотів зав’язати зі своїм злочинним минулим.

У квітні минулого року разом з контингентом собі подібних, хлопець викрав з гаражного приміщення металічні будівельні матеріали на загальну суму 258 гривень. Наступного дня зловмисники вирішили пограбувати ще одне приміщення, відведене для зберігання робочого інвентарю.

Цього разу на «справу» крадій взяв зі собою свого друга, котрому був винен 600 гривень, щоби разом заробити і віддати борг. У травні минулого року хлопці поцупили з під’їзду дитячий візок, а кількома днями пізніше злочинним здобутком грабіжників став велосипед. Торік у вересні хлопці відкрито викрали мобільний телефон у пересічного громадянина, завдавши майнової шкоди потерпілому на суму 540 гривень.

Попри свою спритність хлопці «засвітились» на одній з крадіжок: награбоване зловмисникам вдалося винести з приміщення, але одразу ж довелося і залишити та рятуватись втечею. Вранці хлопці ще міцно спали після невдалої нічної «прогулянки», а міліцейська кавалерія вже чекала.

Дрогобицьким міськрайонним судом підсудних визнано винними у вчиненні злочинів, передбачених частинами 2, 3 статті 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України та частиною 2 статті 186 (грабіж) Кримінального кодексу України. Обом призначено покарання у вигляді позбавлення волі на 4 роки зі встановленням іспитового терміну на 2 роки.

Про це повідомили у ВЗГ ГУ МВС України у Львівській області

(за матеріалами Наталії Постойко, Дрогобицький міський відділ міліції)
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: 21 лютого 2013 року у м. ...

КОМЕНТАРІ