Львівські міліціонери «на гарячому» затримали двох молодиків, які «чистили» автомобілі

Львівські міліціонери «на гарячому» затримали двох молодиків, які «чистили» автомобілі

22.02.13 14:57 0 1313
У Сихівський райвідділ Львівського міського управління міліції вночі проти 16 лютого звернулася 31-річна місцева жителька. Жінка повідомила, що біля будинку на вулиці Драгана вона помітила чоловіків, які скоюють крадіжки з припаркованого автотранспорту.

За «гарячими слідами» співробітники патрульної служби міліції виявили та затримали зловмисників. Зокрема, прибувши за вказаною заявницею адресою, інспектори патрульної служби обслідували прилеглу територію. На вулиці Драгана правоохоронці побачили двох громадян, які, помітивши їх, швидко відійшли від одного з припаркованих автомобілів та почали втікати.

Переслідуючи підозрюваних, співробітники міліції затримали втікачів. Ними виявились 20-річний 17-річний жителі міста Львова. Під час проведення поверхневого огляду в одного з молодиків було виявлено технічний паспорт на автомобіль «ВАЗ-2101», який був припаркованим на вулиці Драгана. Як виявилося, вказаний транспортний засіб належить 20-річному затриманому.

Крім того, обслідувавши прилеглу територію, правоохоронці виявили відкриті автомобілі – «ВАЗ-2107», «ВАЗ-2106» та «Шкода-Октавія».

Під час огляду багажника «ВАЗу», який належить одному з крадіїв, було виявлено два акумулятори, декілька наборів ключів та інші автозапчастини до різних автомобілів.

За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками частини 2 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка).

Про це повідомили у ВЗГ ГУ МВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернігів: під час пожежі ...
Наступна новина: Тернопіль: Активних ...

КОМЕНТАРІ