Тернопіль: Головне управління юстиції інформує

Тернопіль: Головне управління юстиції інформує

22.02.13 12:15 0 1018
Головне управління юстиції у Тернопільській області повідомляє, що 19 січня 2013 року набрав чинності Закон України від 22.12.2011 №4212-VI «Про внесення змін до Закону України «Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом» (далі — Закон).

Відповідно до даного Закону, починаючи з 19 січня 2013 року протягом шести місяців Міністерство юстиції України буде проводити безоплатну заміну чинних ліцензій на право здійснення діяльності арбітражного керуючого (розпорядника майна, керуючого санацією, ліквідатора) на свідоцтва про право на здійснення діяльності арбітражного керуючого (розпорядника майна, керуючого санацією, ліквідатора).

При цьому, протягом вказаного шестимісячного терміну продовжуватимуть діяти ліцензії на право здійснення діяльності арбітражного керуючого (розпорядника майна, керуючого санацією, ліквідатора). Після закінчення шестимісячного строку ліцензії втратять свою чинність.

Одночасно інформуємо, що перевірки арбітражних керуючих, які отримали у встановленому порядку свідоцтво на право здійснення діяльності арбітражного керуючого, здійснюватимуться державним органом з питань банкрутства починаючи з 21.01.2013 у випадках та на підставах, визначеним наказом Міністерства юстиції України «Про затвердження порядку контролю за діяльністю арбітражних керуючих (розпорядника майна, керуючого санацією, ліквідатора).

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Чернівецький письменник ...

КОМЕНТАРІ