Тернопіль: Активних учасників акції «Я хочу жити» відзначив міський голова

Тернопіль: Активних учасників акції «Я хочу жити» відзначив міський голова

22.02.13 15:10 0 1231
Учасників цьогорічної акції «Я хочу жити», спрямованої на збір коштів для придбання автомобілів швидкої допомоги, відзначив міський голова Сергій Надал.

Протягом 2013 року в Тернополі тривала акція «Я хочу жити», мета якої - зібрати кошти на придбання автомобілів швидкої допомоги. Подібна акція проводилася в Тернополі вдруге. Завдяки їй вдалося зібрати 120 тисяч гривень.

Оскільки вартість однієї швидкої становить 200 тисяч гривень, то зібрані кошти спрямують на закупівлю обладнання для двох швидких, подарованих місту меценатами. Таким чином завдяки небайдужим людям місто матиме дві машини швидкої допомоги повністю укомплектовані усім необхідним.

Найактивнішим учасникам акції вручили подяки міського голови

«Приємно, що є люди, яким небайдужа доля інших. Завдяки таким особистостям у Тернополі робляться великі справи на благо суспільства. Дякую за вашу жертовність, доброту, розуміння. Цю подяку я висловлюю не лише від себе, а від усіх тернополян. Адже швидка допомога – це той автомобіль, яким не прагнуть користатися, але який може в будь-яку хвилину знадобитися кожному. Тож нехай добро, яке ви робите безкорисно, завжди повертається до вас лише добром», - зазначив Сергій Надал.

Таку ж акцію для задоволення потреб медицини міста планують провести і в наступному році.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Львівщині порушення ...

КОМЕНТАРІ