Івано-Франківщина: Працюємо задля соціальної справедливості

Івано-Франківщина: Працюємо задля соціальної справедливості

22.02.13 11:15 0 1186
20 лютого 2013 року служба зайнятості Івано-Франківської області провела ряд заходів з нагоди Дня соціальної справедливості. Ці заходи відбулися у всіх центрах зайнятості області за участю представників обласного центру зайнятості. В 76 заходах, організованих службою зайнятості взяли участь біля 1,5 тис. громадян.

Зокрема, проведено Дні відкритих дверей центрів зайнятості, навчальних закладів для шукачів роботи, учнівської молоді, круглі столи за участю представників органів виконавчої влади та місцевого самоврядування, семінари з роботодавцями, професіографічні екскурсії, міні-ярмарки вакансій, семінари, тренінги з безробітними, профорієнтаційні уроки для молоді. Під час заходів 750 громадян отримали профорієнтаційні послуги.

В цей день особлива увага приділялась людям з числа соціально незахищених верств населення: дітям-сиротам, неповнолітнім, людям з інвалідністю, молоді, що шукає перше робоче місце. Роботодавці ж та інші соціальні партнери служби зайнятості обговорювали актуальну тему:«Нове законодавство про зайнятість населення – новий інструментарій надання соціальних послуг». В результаті обговорення проблемних питань під час проведення круглих столів були розроблені спільні рекомендації, які сприятимуть активній співпраці служби зайнятості з соціальними партнерами, органами місцевої влади та роботодавцями в 2013 році, послідовній та систематичній роботі в напрямку соціального захисту всіх верств населення.

Про це повідомили у Івано-Франківській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Луцьк: відбулись ...
Наступна новина: Бобровицький район: ...

КОМЕНТАРІ