Івано-Франківщина: Міський голова Болехова провів виїзний прийом у Підбережі

Івано-Франківщина: Міський голова Болехова провів виїзний прийом у Підбережі

22.02.13 11:50 0 1326
У середу відповідно до затвердженого графіка міський голова м. Болехів Зенон Макота провів виїзний прийом у селі Підбереж. На зустріч до керівника міста прийшли селяни з метою розв’язання як особистих проблем, так і тих, що стосувалися всієї громади. Так, порушувалися питання виплати допомоги багатодітним матерям, яким присвоєно почесне звання «Мати-героїня», надання роз’яснення щодо змін норм земельного законодавства, виділення коштів на будівництво огорожі навколо приміщення сільського клубу та на придбання зелених насаджень для облаштування клумби біля постаменту Матері Божої, що навпроти клубу.

На прийомі також була завідувач бібліотекою Лідія Василенко, яка просила допомогти замінити стару електричну проводку у приміщенні бібліотеки.

Серед інших питань, які потребують вирішення - призначення соціального працівника у с.Підбереж. «У селі є дев’ятеро одиноких перестарілих жінок, які потребують догляду, – роз’яснювала сільський голова Надія Романів. – Соціальний працівник територіального центру нині обслуговує два села – Гузіїв та Підбереж. Загалом, за нею закріплено 17 одиноких. Жінка фізично не в змозі забезпечити якісну роботу», – додала керівник.

Разом з сільським головою, очільник міста побував у приміщенні сільської бібліотеки. Також керівники оглянули будівлю сільського клубу та територію, де споруджено постамент Матері Божої.

У загальному до міського голови звернулося 10 мешканців села. Зенон Володимирович уважно вислухав проблеми всіх, хто звернувся за допомогою, та пообіцяв знайти шляхи їх вирішення. За підсумками виїзного прийому міський голова дав доручення відповідним структурним підрозділам. Щодо будівництва огорожі, Зенон Володимирович рекомендував сільському голові виготовити кошторис та офіційно клопотати перед міською радою про виділення коштів.

Про це повідомили у Івано-Франківській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)
Попередня новина: На Волині 25.02 брифінг ...
Наступна новина: У м. Волочиськ відбулось ...

КОМЕНТАРІ