Івано-Франківщина: Баба продавала маковиння, а внук носив гранату

Івано-Франківщина: Баба продавала маковиння, а внук носив гранату

22.02.13 12:25 0 1253
Влітку минулого року працівники Косівського райвідділу міліції виявили на городі 72-річної Євдокії Н. чималу макову плантацію. Проти господині порушили кримінальну справу, їй присудили штраф.

Однак пенсіонерка ніяк не хотіла вгомонитися. Нещодавно працівники підрозділу боротьби з незаконним обігом наркотиків отримали інформацію про те, що бабуся торгує маковою соломкою. На підставі отриманої в прокуратурі постанови на проведення негласної слідчої (розшукової) дії – контролю за вчиненням злочину оперативники вилучили 20 склянок макової соломки, яку пенсіонерка продала за дві з половиною тисячі гривень.

Однак виявилося, що, крім пенсіонерки, до відповідальності доведеться притягувати її молодшу односельчанку. Справа в тому, що в жіночки «своя» макова соломка закінчилася, тому вона звернулася до 66-річної подруги. Купила в неї 20 склянок за дві тисячі гривень, а вже перепродала соломку за дві з половиною тисячі.

Через бабу-наркоділка «постраждав» її внук. Хлопець своїм автомобілем возив її до подруги, тож під час здійснення негласної слідчої (розшукової) дії в його куртці міліціонери виявили предмет, дуже схожий на… ручну гранату. Знахідку направили на дослідження в науково-дослідний експертно-криміналістичний центр при УМВС в області.

Про це повідомили у СЗГ УМВС України в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Студенти ...
Наступна новина: На Львівщині з переможцями ...

КОМЕНТАРІ