Івано-Франківщина: Підписано галузеву угоду між УМВС та обласним комітетом міліцейської профспілки

Івано-Франківщина: Підписано галузеву угоду між УМВС та обласним комітетом міліцейської профспілки

22.02.13 15:20 0 1446
В УМВС України в Івано-Франківській області відбулося засідання обласного комітету профспілки атестованих працівників органів внутрішніх справ (ПАП ОВС) України. На ньому було підбито підсумки роботи міліцейської профспілки в минулому році й затверджено проект бюджету і план діяльності на перше півріччя 2013 року.

Івано-Франківська обласна профспілкова організація об'єднує 32 первинні осередки, які налічують понад 2300 членів. Члени обласного комітету беруть участь у засіданнях колегії УМВС, кадрових, атестаційних і житлово-побутових комісій, налагодили правову роботу по захисту членів профспілки в судах. Звільнення працівників органів внутрішніх справ здійснюється за погодженням із профспілковим комітетом у випадках, передбачених законодавством. Члени профспілки працюють у складі конкурсних комісій по заміщенню посад державних службовців.

Як зазначив у своєму виступі голова професійної спілки атестованих працівників ОВС Івано-Франківської області полковник міліції у відставці Володимир Бойдуник, профспілка прикарпатської міліції здійснює активну соціальну роботу. Протягом минулого року було надано матеріальної допомоги на оздоровлення, лікування, вирішення побутових проблем 632 спілчанам на суму понад 317 тисяч гривень. Влітку в медично-реабілітаційному центрі МВС України «Кремінці» та дитячому оздоровчому закладі «Салют» м. Одеса оздоровлено 84 дитини членів профспілки. До Дня святого Миколая для дітей закуплено новорічних подарунків на 87 тисяч гривень. Профспілка виділяла кошти на проведення святкових і спортивних заходів, відвідування концертів, спорудження каплички навпроти обласного УМВС.

Запрошений на засідання обкому профспілки начальник УМВС України в Івано-Франківській області генерал-майор міліції Олег Сало зауважив, що незахищений правоохоронець не може захистити громадян. «Завдяки нашому діалогу і партнерській співпраці з профспілкою можемо успішно вирішувати питання охорони праці та здоров'я наших працівників. Відрадно, що міліцейська профспілка здійснює активну роботу з дозвілля і відпочинку членів профспілки та їх сімей, спільно з УМВС організовує спортивні та культурно-освітні заходи.

Сподіваємося на подальшу тісну співпрацю у розробці та реалізації соціально-економічних програм, спрямованих на поліпшення умов службової діяльності працівників міліції, їхнього побуту, медичного обслуговування та оздоровлення, врегулювання службових конфліктів».

Генерал-майор міліції Олег Сало і голова обкому ПАП ОВС України Володимир Бойдуник підписали галузеву угоду між УМВС і міліцейською профспілкою Прикарпаття, яка передбачає низку заходів, спрямованих на поглиблення соціального діалогу та партнерства.

На засіданні було затверджено проект бюджету обласної організації та план діяльності на перше півріччя 2013 року, обговорено питання підвищення ролі профспілки у виховній роботі з особовим складом. Члени обкому ПАП ОВС підбили підсумки торічного конкурсу «Кращий профспілковий активіст». Ним визнано керівника первинної організації Косівського РВ УМВС підполковника міліції Андрія Семина.

Про це повідомили у СЗГ УМВС України в Івано-Франківській області.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Львівщині порушення ...
Наступна новина: Хмельниччина: Серед усіх ...

КОМЕНТАРІ