Івано-Франківщина: Голова районної державної адміністрації Василь Сенів прозвітував про роботу за 2012 рік на черговій сесії Тлумацької районної ради

Івано-Франківщина: Голова районної державної адміністрації Василь Сенів прозвітував про роботу за 2012 рік на черговій сесії Тлумацької районної ради

22.02.13 18:15 0 1459
У четвер, 21 лютого цього року, відбулася XVIII сесія Тлумацької районної ради VI демократичного скликання, яку провів голова районної ради Михайло Вишневський. У її роботі взяв участь голова райдержадміністрації, депутат обласної ради Василь Сенів.

На початку сесії керівники району вручили медаль «За заслуги перед Прикарпаттям» начальнику філії «Тлумацький райавтодор», депутату районної ради Ярославу Цимбалістому.

Відповідно до порядку денного було розглянуто цілий ряд питань, які в основному стосувався бюджету району та затвердження цільових районних програм. Втім, особливу зацікавленість присутніх викликали звіт голови райдержадміністрації Василя Сеніва щодо виконання програми соціально-економічного та культурного розвитку району за 2012 рік та виконання делегованих повноважень, а також програма соціально-економічного і культурного розвитку району на 2013 рік, яку доповів перший заступник голови райдержадміністрації Володимир Нижник. На цілий ряд запитань заданих депутатами районної ради керівниками райдержадміністрації було дано вичерпні відповіді.

Про це повідомили у Івано-Франківській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)
Попередня новина: У Тернополі пройде Х ...
Наступна новина: Чернігівська область: за ...

КОМЕНТАРІ