Чернігівська область: у меліоративному каналі потонув чоловік

Чернігівська область: у меліоративному каналі потонув чоловік

22.02.13 13:57 0 979
14 лютого о 16:30 у Козелецькому районі до служби цивільного захисту надійшло повідомлення про те, що жителями с. Євминка в даному населеному пункті знайдено в меліоративному каналі тіло 57-річного місцевого мешканця. Причина та обставини смерті чоловіка встановлюється.

Наразі відомо, що ввечері 13 лютого він напідпитку пішов до когось із сусідів за цигарками й не повернувся додому. Лише наступного дня стурбована відсутністю чоловіка дружина почала його шукати разом з односельцями. Скоріш за все чоловік провалився під кригу й потонув коли намагався перейти водойму.

У зв’язку з цим, рятувальники закликають громадян бути обережними та не виходити на тонку кригу водойм, адже в умовах відносно теплої для зими погоди лід став дуже слабкий, надзвичайно небезпечний і є реальна загроза провалитися у воду.

З цим нагадуємо, що безпечним для ваги однієї людини є лід, який має зеленуватий відтінок та товщину не менше 7-ми см, а для кількох людей - не менше 10-12 см. Міць льоду потрібно перевіряти палицею. Якщо від удару нею з'явиться вода, то необхідно негайно поверну­тись назад. Ні в якому разі не перевіряйте лід ногою. Будьте уважними та дотримуйтеся правил безпеки на водоймах.

Управління ДСНС у Чернігівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: 21 лютого 2013 року у м. ...
Наступна новина: Тернопіль: Управління ЖКГ ...

КОМЕНТАРІ