Чернігівська область: за добу внаслідок пожеж загинуло 3 людини

Чернігівська область: за добу внаслідок пожеж загинуло 3 людини

22.02.13 18:19 0 1055
04 лютого о 23:45 у Козелецькому районі до служби цивільного захисту надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку в с. Надинівка по вул. Набережній. Коли до місця події прибув за 45 км з Козельця державний пожежно-рятувальний підрозділ, старе дерев’яне помешкання було повністю охоплено вогнем. Гасіння пожежі, що тривало маже 5 годин, ускладнювала відсутність в даному населеному пункті пристосованих джерел для поновлення використаного пожежною технікою запасу води на пожежогасіння. У зв’язку з цим, рятувальникам довелося кілька разів їздити заправлятися водою в сусіднє село.

Під час ліквідації пожежі в будинку знайдено обгорілі тіла 72-річної господарки та її 62-річного знайомого. Ймовірною причиною лиха стали тріщини в димарі печі. Попереднім розслідуванням встановлено, що за життя літня жінка зловживала алкоголем і в її оселі часто збиралися односельці для пиятики. Звісно, що за таких обставин у пенсіонерки не було ні часу, ні коштів для вчасного проведення ремонту опалювального приладу.

Інша пожежа з трагічними наслідками сталася 05 лютого у Чернігові в одній з квартир 5-поверхового житлового будинку по вул. Л. Толстого. Коли о 04:17 на місце події оперативно прибув пожежно-рятувальний підрозділ, в оселі на 3 поверсі горіло ліжко та майно. Рятувальники по висувній драбині через вікно проникли у помешкання і розпочали гасіння. Ліквідація пожежі тривала 35 хвилин, в ході чого в квартирі знайдено тіло 46-річного господаря.

Причиною лиха стала необережність під час куріння чоловіка. За даними свідків, останній перебував напідпитку. Проводиться розслідування.

ТУ МНС у Чернігівській області.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Тернопільщина: Валентин ...

КОМЕНТАРІ