Призначений начальник Управління ДСНС у Чернігівській області

Призначений начальник Управління ДСНС у Чернігівській області

22.02.13 19:12 0 1278
20 лютого Голова Чернігівської обласної державної адміністрації Володимир Хоменко та директор Департаменту персоналу Державної служби України з надзвичайних ситуацій Олександр Євсюков представили особовому складу Чернігівського оперативно-рятувального гарнізону начальника Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Чернігівській області полковника служби цивільного захисту Шулюка Вадима Володимировича, який призначений на дану посаду наказом Голови Державної служби України з надзвичайних ситуацій від 15 лютого 2013 року і до цього працював Першим заступником начальника Територіального управління МНС України у Херсонській області.

Шулюк В.В. народився у 1965 році на Херсонщині. Здобув кілька вищих освіт: у 1989 році закінчив Харківське гвардійське вище танкове командне ордена Червоної Зірки училище ім. Верховної Ради України, у 1996 році - Академію Збройних Сил України, а у 2004 році - Харківський регіональний інститут державного управління Національної академії державного управління при Президентові України. Має кваліфікацію – магістр державного управління.

Під час служби в збройних силах та системі МНС України обіймав різні керівні посади в підрозділах Київського та Одеського військових округів, окремого мобільного механізованого полку МНС України, окремого аварійно-рятувального загону оперативного реагування МНС України, Головних управлінь МНС України в Луганській, Миколаївській та Херсонський областях. Пройшов шлях від рядового до полковника.

Нагороджений медалями “5 років МНС України”, “Ветеран війни”, відзнакою МНС України “За відвагу в надзвичайній ситуації” ІІ ступеня, почесною відзнакою “За розвиток регіону”, почесною грамотою Кабінету Міністрів України та Орденом святого рівноапостольного князя Володимира 2-гоступеня.

Одружений, виховує двох синів.

Управління ДСНС у Чернігівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Рівненщині ...
Наступна новина: Тернопільщина: Василь ...

КОМЕНТАРІ