На Хмельниччині знову побільшає прийомних сімей

На Хмельниччині знову побільшає прийомних сімей

22.02.13 10:44 0 983
Адже вкотре при обласному центрі соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді кандидати у прийомні батьки та батьки-вихователі проходять підготовку до створення та забезпечення функціонування прийомних сімей та дитячих будинків сімейного типу за програмою «ПРАЙД».

Навчання дає можливість не лише виважено оцінити власний потенціал щодо виховання прийомної дитини, але й дізнатися про проблеми, які можуть виникнути в родині, разом шукати шляхи їх вирішення, адже недаремно кажуть: «Бути підготовленим, значить бути готовим».

З 5 лютого по 11 березня 2013 року проводиться навчання кандидатів у прийомні батьки та батьки-вихователі, потенційні опікуни, піклувальники. Програма передбачає 10 сесій, в яких розкриваються проблемні питання щодо виховання дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського виховання.

Навчання проходять 5 осіб та 4 сім’ї кандидати, які мають намір створити прийомні сім’ї, 3 сім’ї потенційних опікунів та піклувальників, які мають намір взяти у сім’ю на виховання дитину-сироту та дитину, позбавлену батьківського піклування, 2 сім’ї усиновителів та 1 сім’я, яка виявили бажання створити дитячий будинок сімейного типу.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Івано-Франківщина: ...
Наступна новина: На Закарпатті ...

КОМЕНТАРІ