Територіальна державна інспекція з питань праці у Хмельницькій області провела День відкритих дверей

Територіальна державна інспекція з питань праці у Хмельницькій області провела День відкритих дверей

22.02.13 13:04 0 1607
Генеральна Асамблея проголосила 20 лютого Всесвітнім днем соціальної справедливості, що відзначається щорічно, починаючи з 2009 року.

Україна не залишається на узбіччі цього процесу, й разом з провідними країнами світу прагне бути соціально справедливою державою. Президент України Указом від 04 листопада 2011 року № 1021 встановив відзначення в Україні щороку 20 лютого Дня соціальної справедливості.

В свою чергу, Територіальна державна інспекція з питань праці (ТДІзПП) у Хмельницькій області бере активну участь у заходах з відзначення у 2013 році Дня соціальної справедливості на території області.

У рамках проведення заходів присвячених Дню соціальної справедливості 20 лютого 2013 року у приміщенні ТДІзПП у Хмельницькій області проведено День відкритих дверей.

В ході вищезазначеного заходу усім присутнім було презентовано спеціально розробленні брошури та інформаційні матеріали з питань трудового законодавства, в т. ч. щодо: заробітної плати, робочого часу, прав та обов’язків у сфері праці, не оформлення належним чином трудових відносин; роз’яснення повноважень інспекції праці та методів впливу інспекції праці на порушників трудового законодавства та законодавства про загальнообов’язкове державне соціальне страхування згідно з чинним законодавством.

Також відвідувачі ТДІзПП у Хмельницькій області, зокрема, наймані працівники, звільненні та застраховані особи, 20 лютого 2013 року мали можливість отримати практичну допомогу, консультацію з тих питань, які їх цікавили.

Крім того, з метою відзначення Дня соціальної справедливості з 28 січня 2013 року у ТДІзПП запроваджено на постійній основі функціонування «телефону оперативного реагування» за такими телефонними номерами: (0382) 65-41-22, 65-20-37.

За вищевказаними телефонними номерами завжди можна отримати кваліфіковану консультацію спеціаліста з питань трудового законодавства (за винятком охорони праці) та загальнообов’язкового державного соціального страхування. Дзвінки приймаються щоденно з 09 год. по 13 год. (крім вихідних та святкових днів).

З метою сприяння у вирішенні проблемних питань, надання практичної допомоги громадянам, особливо з числа найбільш незахищених, робота інспекції праці з вищевказаних питань буде здійснюватися і надалі.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)
Попередня новина: На Чернігівщині ...
Наступна новина: Пасажира пограбували прямо ...

КОМЕНТАРІ