Пасажира пограбували прямо на станції Львів

Пасажира пограбували прямо на станції Львів

22.02.13 13:06 0 1465
До інспекторів патрульної служби лінійного відділу на станції Львів звернувся 23-річний мешканець Волинської області, який повідомив, що невідомий чоловік зірвав йому із шиї золотий ланцюжок та втік.

Отримавши детальний опис грабіжника, правоохоронцями по гарячих слідах на площі приміського вокзалу станції Львів було затримано 42-річного чоловіка, уродженця Івано-Франківської області, однак без постійного місця проживання.

Як згодом з’ясували правоохоронці, чоловік раніше неодноразово судимий ( 6 судимостей, в тому числі були крадіжки, грабежі, незаконне зберігання зброї та наркотики), останній термін відбував за зберігання наркотиків. Не маючи постійного місця проживання та заробітку, чоловік промишляв такого роду «заробітками» – зазначив т.в.о. начальника ЛВ на станції Львів Віталій Дума.

Наступну жертву він виявив в залі очікування приміського вокзалу станції Львів. Свою здобич грабіжник запримітив здалеку – блиск золотого ланцюжка на шиї, потенційний заробіток.

Молодий чоловік чекав на прибуття потягу в залі очікування. При виході із залу, ззаду до нього підбіг невідомий чоловік та різко зірвав із шиї золотий ланцюжок. Легкий доступ дозволив грабіжнику завершити свій задум, на шиї виднівся золотий ланцюжок - оскільки верхні ґудзики сорочки, а також куртка не були застібнуті.

Зірвавши ланцюжок, грабіжник вибіг на вулицю. За ним одразу ж помчався потерпілий. На заваді стали міліціонери, які несли службу по охороні громадського порядку на приміському вокзалі станції Львів. Зловмисник побачивши правоохоронців, аби уникнути підозри викинув ланцюжок в урну, однак був затриманий. Потерпілий вказав, що даний чоловік здійснив щодо нього грабіж, а саме зірвав ланцюжок.

По даному факту відкрито кримінальне провадження за статтею 186 Кримінального кодексу України «Грабіж». Відносно громадянина К. обрано запобіжний захід – взяття під варту та поміщено в слідчий ізолятор м. Львова.

Правоохоронці застерігають усіх громадян бути обачними та пильними. Дорогоцінні речі у місцях значного скупчення людей не варто виставляти на показ оточуючому середовищі, адже ви не зможете вберегти себе від протиправних посягань на особисте майно.

Христина Романчук

помічник начальника ЛВ на станції Львів

по зв’язках з громадськістю та ЗМІ
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)
Попередня новина: Територіальна державна ...
Наступна новина: У Львові пройде концертний ...

КОМЕНТАРІ